FPSS slide imageObaveštavamo vas da smo postali član mreže BOSCH ovlašćenih servisnih partnera za područje Srbije.

FPSS slide image

FPSS slide imageNudimo vam širok spektar usluga servisiranja automobila po veoma pristupačnim cenama prilagođenim svakom džepu!

FPSS slide imageVremenom smo postali ovlašćeni serviseri i distributeri za sledeće vrste akumulatora: BLACK HORSE, WHITE HORSE, VARTA, PROATOMIC, FREEDOM, OPTIMA BATTERIES, TESLA, UNLIMITED, EXIDE, LANDPORT, TOP-PIN, TUDOR, UNIBAT, YUASA, ...
Remont pumpi i dizni
Za pravilno ubrizgavanje i rad dizel motora važne su dizne, te se pri svakom servisu precizno podešavaju uz izmenu uložaka.
  Jedna od važnih delatnosti našeg servisa je popravka i remont Common Rail dizni i pumpa ( Siemens-Piezo, Delphi, Denso, Bosch ) kao i pumpa dizni za sve vrste dizel motora kod putničkog i teretnog programa.

Uz pomoć najsavremenije mašine (stola) sa elektronskim merenjem i ispitivanjem u više režima rada, dizne se dovode u stanje normalnog rada i kao takve zadovoljavaju iste uslove kao i nova dizna. Servisiranje obuhvata i zamenu svih delova koji su oštećeni.

Procedura remonta se sastoji od niza operacija:
 
-Dizne se skidanju sa motora vozila postavljaju na uređaj
 
-Provera električnih karakteristika dizni

-Dizne se testiraju na protok i kvalitet raspršivanja statičkim i dinamičkim testiranjem (simuliranjem rada motora, ubrzanje, usporenje, bogata i siromašna smeša)

-Ukoliko postoje odstupanja po protočnosti ili raspršivanju pristupa se čišćenju

-Ukoliko postoji potreba vrši se zamena uložaka, opruga, zaptivača ili drugih delova dizni

-Završno testiranje protoka i raspršivanja dizni

-Montaža na vozilo i probna vožnja
 
Garantujemo da remontovane Common Rail dizne, pumpe i pumpa dizne poseduju fabričke performanse.

 

 

 

 

 
Sledeće >
Poslednje vesti
AKCIJA servis klima

U toku je promotivna akcija - uradi sevis klime i dobićeš besplatnu sterilizaciju iste. Mi brinemo o zdravlju naših klijenata..

 

 
AKCIJA pogodnosti pri kupovini

Kupovinom ulja, filtera, svećica, antifriza i sl. kod nas stičete pravo besplatne ugradnje kupljenog. Pitajte za jos pogodnosti pri kupovini..

 

 
Usluge servisa