FPSS slide imageObaveštavamo vas da smo postali član mreže BOSCH ovlašćenih servisnih partnera za područje Srbije.

FPSS slide image

FPSS slide imageNudimo vam širok spektar usluga servisiranja automobila po veoma pristupačnim cenama prilagođenim svakom džepu!

FPSS slide imageVremenom smo postali ovlašćeni serviseri i distributeri za sledeće vrste akumulatora: BLACK HORSE, WHITE HORSE, VARTA, PROATOMIC, FREEDOM, OPTIMA BATTERIES, TESLA, UNLIMITED, EXIDE, LANDPORT, TOP-PIN, TUDOR, UNIBAT, YUASA, ...
Servis auto klima
Održavanje auto klime za nas je rutinski posao obzirom na stručnost naših majstora!
  Provera i dijagnostika vrši se najmodernijim uređajima koji kompjuterskim radom vakuumira čitav sistem, reciklira freon i ulje. Čitav ciklus je podređen fabričkim normativima dopune freona i ulja za kvalitetan rad klime.
Ako postoji nekakav problem kao što je:
- Propuštanje freona iz sistema.
- Kompresor klime ne radi.
- Isparivač zapušen ili propušta freon.
- Crevo visokog pritiska prslo (pokidano).
- Aluminijumka cevčica oštećena ili naprsla.
Sve popravke koje su i koje nisu navedena mogu da se identifikuju i otklone na licu mesta sa odgovarajućim alatima sa kojima mi raspolažemo.

 

 

Savet korisnicima klima uređaja je da svake druge godine izvrši proveru freona i ulja u klima sistemu. Razlog je jednostavan, freon je gas koji je ređi od kiseonika i njemu je potrebna veoma mala rupica da on iscuri i da smanji potrebnu količinu za dobar rad klime.

 

 

 

 

 
< Prethodno   Sledeće >
Poslednje vesti
AKCIJA servis klima

U toku je promotivna akcija - uradi sevis klime i dobićeš besplatnu sterilizaciju iste. Mi brinemo o zdravlju naših klijenata..

 

 
AKCIJA pogodnosti pri kupovini

Kupovinom ulja, filtera, svećica, antifriza i sl. kod nas stičete pravo besplatne ugradnje kupljenog. Pitajte za jos pogodnosti pri kupovini..

 

 
Usluge servisa